П О Д І Ї

Наш директор Шурко Л.М. підготувала поздоровлення зі святом 8 березня,

на святковому зібранні для всіх працівників СНВК 86 :

-3 давніх - давен на нашій українській землі образ довгожданої весни уособлювала гарна молода дівчина з вінком квітів на голові. Народний образ весни - це образ краси, сили і надії. Першим і по - жіночому особливим місяцем є Березень. Він, як мовиться в народі, й усміхнеться і заплаче.
Тому в цьому місяці ми зібрались своєю педагогічною родиною, щоб вшанувати жінку - матір, бабусю, сестричку - всіх жінок на землі. Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця і дарують окрилення для нових успіхів у сфері, якій Ви присвятили свої знання і таланти. Залишайтеся завжди такими ж неповторними, трепетними та загадковими.

              

В цей день весняний,

В цей день святковий

Бажаємо щиро, бажаємо радо

Безхмарного неба, сонця в душі

Здоров'я міцного, дитячого слова

Натхнення, кохання й краси!

Музичні керівники закладу разом з вихованцями підготували святковий концерт

     

За традицією в заклад завітали наші друзі,  ВАТ «Електромотор», було сказано багато чарівних,  милих слів

Милі, найкрасивіші та найчарівніші!

Весь чоловічий колектив нашого підприємства  вітає Вас з весняним святом - 8 березня. Бажаємо Вам міцного здоров’я, нев’янучої молодості на багато весен, кохання і гармонії! Щоб у Ваших ніжних душах завжди цвіла весна, у Ваших родинах були лад, тепло і затишок.

І нехай Ваші улюблені і близькі чоловіки піклуються про Вас цілий рік, а не тільки в цей день. Ми від усієї душі приєднуємося до всіх побажань і поздоровлень, які Ви вже отримали і ще отримаєте.

       

Гарного Вам настрою і веселої хвилі! Також багато жінок отримали грамоти за старанну роботу у закладі.

Від усієї душі колектив закладу вітає всю адміністративну групу СНВК і бажає  Вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь–які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

                                    

Любі жінки нашого садочку отримали привітання зі святом і від профспілкового комітету передані нам Пасюрою С.А. і смачні солодощі.

Від імені профспілкового  комітету і від себе особисто сердечно поздоровляю вас із прекрасним святом - Міжнародним жіночим днем!

         

Ми вдячні вам за красу і ніжність, доброту і щиросердечну чуйність, затишні вечори в колі родини, розумних і талановитих дітей. Концертну програму закінчила милою жіночою піснею  Пугач О.М.

Ляльковий театр дозволяє стимулювати дітей до образного й

вільного сприйняття навколишнього світу . За його допомогою дитина вчиться поважати чужу думку,фантазувати, уявляти, спілкуватися з оточуючими,бути толерантною до різних точок зору. Наша малеча залюбки відвідує лялькові вистави які запрошують їх у чарівний світ казки.

 

Війна –це жах. Війна – це руйнація. Війна – це смерть. Офіційно її немає, та  вона поруч щодня. Але є ті, для яких Батьківщина більша за життя – герої, які не вмирають.

В прагненні підтримати наших відважних воїнів єднаються і дорослі і діти . Так у багатьох населених пунктах нашої області проводять теплі зустрічі із своїми героями – земляками, наш заклад ніколи не стоїть осторонь таких благих діл , як запрошення солдатів для бесіди з дітками. Тож сьогодні ми вітаємо  героя-татка , в якого діточки відвідують у нашому садочку групи «Вишенька» та групу «Ластівка», якого   запросили вихователі «Вишеньки», щоб сказати йому найщиріші слова вдячності за  відвагу, мужність та героїзм. Малеча уважно слухала розповіді гостя та задавала питання які їх цікавили.

Дорогі наші солдати, ми дуже хочемо , щоб в ці хвилини хоч на хвильку вас залишили спогади війни. А ми вам в своїх малюнках нагадаємо про чарівний мир і спокій.

 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCekcKxAJmFQsPMpm2x1doacwJsdASqvFvyf6P_9NAEp4xiYvUГрупа «КОЛОБОК»

 

Ось і настала найочікуваніша  пора року –весна . Природа почала прокидатися від довгого сну . Поволі розпускаються бруньки, тане сніг, з*являються перші весняні квіти .

Малята з групи «Колобок» вирішили відтворити красу перших квітів у своїй творчості , старанно виліплюючи з пластиліну перші весняні квіти-підсніжники.

З приходом весни наступає свято всіх жінок 8-ме Березня. Діти підготували яскраві подарунки для своїх матусь. Вітальні листівки з червоними тюльпанами , виконані у техніці нетрадиційного малювання долоньками порадували своїх найрідніших людей.

 

 

 

Група «ЛАСТІВКА»

 

Дме теплий вітер, сонце яскраво світить, ось йде геть зима, в гості до нас прийшла весна! Доброту і любов наші мами дарують дітям, бо матусі краще за всіх на світі, зі святом весняним ми вас вітаємо, всім бажаємо щастя, свято починаємо на якому малюки співали, танцювали і рідненьких всіх вітали.

Цікаво провели заняття з образотворчої діяльності «Намисто для мами кози».

На святі діти продемонстрували чудову картину виконану власними рученятками  «Весняна картина для мами».

                               

Прикрасили групу весняними підвісками та святковими саморобками на весняну тематику. Батьки з малюками прийняли участь у виставці дитячого малюнку на тему «світ очима дитини».

Вихователь Шуть Ю.В.до кожного заняття  готує малятам цікаві сюрпризи , ось і зараз до них у групу завітала справжня  Ч Е Р Е П А Х А. Діти з радістю і захопленням розглядали її.

 

Група «КУЛЬБАБКА»

 Давайте згадаємо, чим  ми з вами займалися, де побували такого чарівного місяця як Березень.

Молодці «кульбабки» відмінно впоралися з усіма завданнями ,які стали на їхньому шляху в цьому місяці. Я думаю,  ви  тепер знаєте , яка прекрасна пора року - весна. А вихователі для вас приготують, ще багато сюрпризів попереду, але вони такі яскраві, як ніби їх розфарбувала своїми барвами весна. Весь  березень вихователі Ємець К.П. та Пасішна Я.О. вирішили спів ставити з такими подіями :

1 березня-Всесвітній день кішок. Ці милі, по більшості пухнасті і ласкаві тварини, давно і по праву заслужили у людей повагу й любов. На гуртку  вихованці виготовили двох миленьких котиків у цікавий спосіб обривання паперу, дали їм імена та залишили жити у групі.

А ще 1 березня це - Початок весни. Ми з малюками завжди його починаємо очікувати вже з середини зимового періоду.  Весна  надихає і змушує нас по новому поглянути практично на все, на оточуючу нас природу, дарує надію на те, що разом з пробудженням життя навколо нас, і наш власний настрій до життя також прокинеться і заб’є весняним ключем. Ми проводимо багато часу на свіжому повітрі спостерігаємо за станом рослин на майданчику.

 

Іде весна, бо на гілках
Засіли срібні "киці".

 

Весна прикрашає подвір*я , а ми прикрашаємо групу, малюки виготовили вдома з батьками саморобки на весняну тему а також виставку малюнків.

            

 

Потім почали святкувати - Міжнародний жіночий день. Цей святковий день цілком присвячений самій прекрасній половині нашої групи , маленьким принцесам їхнім сестричкам, мамам, бабусям.

 А ще 20 березня у  п’ятницю ми виріши згадати про свято цього дня і так сталося , що це був Міжнародний день щастя.

Будь-яка людина, що перебуває при здоровому глузді прагне бути щасливою, або хоча б зовсім не проти того, щоб бодай зрідка, але відчувати такий стан, а наші малюки в садочку завжди щасливі, бо це тут дуже просто і дуже природньо.

     

А ще 20 березня- Всесвітній день Землінаші вихованці знають , що наша планета Земля - наш рідний дім, в якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню і життєдіяльності, що відкривають для нас досталь можливостей й достатній простір для їх реалізації.  А вона така одна у всьому всесвіті.

    У березні ми спостерігали за ростом цибулі на нашому підвіконні, склали схему і порівнювали результати.

 

Срібна в неї кожушина,
Всім відома цибулина,
Бо вона у стравах всюди
Береже нас від застуди.

 

 

 

Група «ПОЛУНИЧКА»

Картинки по запросу картинка клубника

 Малята з радістю виготовили подарунки мамам до  свята

    8 березня.   

Мамине свято я зустрічаю

Я для матусі віршика знаю

Я подарунок мамі роблю

Я свою маму дуже люблю!

 

 

У групі «Полуничка» було проведене свято 8 березня. Діти розповідали вірші, співали пісні, танцювали. А в кінці свята подарували мамам чудові подарунки.

 

Сьогодні у світлому залі

Під поглядом теплих очей

Ми вас наші мами вітаєм

В групі провели конкурс малюнків"Мама сонечко в сім ї. Ми промінчики її"

 Мама сонечко на небі
 Мама зіронька ясна
 найрідніша, наймиліша
 Мама в мене лиш одна.

 

 

В групі «Полуничка» була проведена виставка «Весняних композицій»

 

 

Група «ВИШЕНЬКА»

 

Тануть сніги, біжать струмочки, починає пробиватися перша травичка, розпукуються бруньки, з'являються тендітні квіти, чути спів пташок.Це настала Весна — найпрекрасніша пора року, оспівана поетами за свою первозданну красу.
Кожної пори року вихованці групи готують дерево по відповідній порі року.
Весна приносить із собою радість і надію  на краще. Після невблаганних морозів та лютих завірюх, вся природа, нарешті прокидається і настає Весна — прекрасна царівна у зеленому вбранні та віночку ніжних квітів.

А Весна іде, як фея,
В чарах шуму і пісень,
Біла, біла, як лілея,
 

Малята багато часу проводять на вулиці а також разом з Славич Н.О.  почали прибирати майданчик.

 

 

Вихователька Славич Н.О підготувала чудове заняття до дня народження Т. Г.Шевченка. Вона їм читала твори великого поета – і все більше переконувала, що Тарас Григорович Шевченко – незвичайна людина. Його талант, любов до рідного краю, вболівання за долю українського народу, ненависть до гноблення тривожили  його душу. Після заняття всі вихованці захоплюються його „Кобзарем”, який відкрив перед ними  картини минулого кріпацького життя. Саме завдяки таким бесідам вихованці  розуміють  трагедію українського народу з його вічним прагненням до свободи.

Протягом декількох тижнів групі проводилася акція «Збір макулатури». Вказана акція має на меті не лише підтримку учасників та А.ТО, а й зміцнення серед малечі патріотизму, виховання наступних якостей: чуйність, взаємодопомога, колективна та індивідуальна відповідальність за долю країни. Крім цього, акція матиме екологічну складову: утилізація та переробка вторинної целюлозної сировини.

Таким чином, проведення такої акції, з одного боку, сприятиме посиленню боєздатності української армії та забезпечення потреб ветеранів АТО та їхніх сімей, а з іншого, матиме педадогічний та екологічний ефект.

Зібрана макулатура буде передана підприємству з утилізації вторинної сировини, а отримані кошти будуть перераховані на рахунок Благодійної організації

Не забули і повеселитися на Дні іменинника .  Це дитяче свято в групі завжди проходить по-справжньому незвичайним, казковим і чарівним, щоб цей день запам'ятався малюкові надовго.

 

                                    

Група «РОМАШКА»

 

Картинки по запросу картинка ромашкаВ групі пройшла виставка малюнків «Сім я очима дитини».

Прийшла весна і в групі змінилися прикраси на люстрах в роздягальні та в групах.

 

Діти готувалися до свята 8-Березня, виготовили вітальні листівки для матусь , привітали медальками дівчаток, провели свято для матусь та бабусь.

З теплих країв повертаються птахи і діти групи виготовили  на занятті з конструювання  «Шпаківні», а на гуртковій роботі «Пташку».

        

 

Група готувалася до заняття з Безпеки життєдіяльності говорили про «Я в біду не потраплю». Діти закріпили знання про номери служб порятунку , а також вчилися одягати ватно-марлеві пов язки , та дізналися про її призначення.

 

                  

 

В теплу сонячну погоду діти спостерігали  на клумбі, як проростають квіти –первоцвіти .

 

    

 

Група «ВЕСЕЛКА»

Картинки по запросу картинка РАДУГАПрийшла Весна і принесла у наш садочок свято-Свято 8 Березня. Діти підготували для мам та бабусь подарунки : корзинки з квітами .

А ще підготували свято для батьків «Як козенята кліп писали».

На якому діти співали , танцювали , розповідали вірші.

А ще в святі взяли участь і батьки наших вихованців. І батькам і дітям свято дуже сподобалось.

Зробили виставку дитячих малюнків у роздягальні «Сім я очима дитини».

Діти з батьками виготовили чудові композиції весняні, з яких оформили виставку на поличці у роздягальні.

Також прикрасили групу мобілями з літаючими метеликами.

На протязі місяця ми вели спостереження , пізнавали природу на весні , грали в д.ігри , вчилися складати розповіді про весну , ліпили , малювали, виготовляли аплікації.

 

Так у кінці місяця ми з дітьми виготовили колективну роботу про весну, робота виконана використавши нетрадиційні техніки малювання .

До дня народження Т.Г.Шевченка разом з дітьми 1-го класу провели заняття на якому вони познайомилися з його творчістю та вивчили 2 його вірші «Садок вишневий коло хати», «Світає..».

 

Група «СОНЕЧКО»

 

Восьме березня — це свято!
Що ж мені приготувати
Для коханої матусі,
Для сестрички та бабусі?

Картинки по запросу корзинка с бумажными цветами На початку березня в групі «Сонечко» пройшов конкурс читання віршів про маму. Діти з задоволенням декламували вірші які вивчили вдома. А в кінці самі визначили переможців. В підготовці до 8 Березня діти власноруч підготували для матусь подарунки , корзинки з квітами.

 

Дуже гарно провели Свято 8-го Березня «Пошуки Дюймовочки», на нього запросили всіх рідних і близьких аби порадувати їх чудовим дійством.

Від мами – і літери,
Й слово,
І зроблена разом обнова....
Якщо говорити між нами,
То все починається з мами.

Підготували виставку дитячого малюнку «Світ очима дитини», а також відбулася виставка присвячена дню народження Т.Г.Шевченка.

     

Діти відвідали діючу в закладі виставку творів та малюнків Т.Г.Шевченка, а потім в групі провели тематичне заняття про його твори та життя.

Картинки по запросу золотой ключ

Група «ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК»

Група активно готувалась до прекрасного свята 8 Березня. Темою свята була «Міс перлинка», на свято завітало багато гостей, всі хотіли по вболівати за свою учасницю. Прийняли участь у концертній програмі  і батьки, мами співали польською мовою, танцювали, а татусі сиділи в журі та раділи. Номінації отримали всі дівчатка.

 

 

 

 

 

       

 

Діти з батьками намалювали малюнки до свята , а вихователі зробили виставку.

 

 

 

 

На занятті зробили з дітьми аплікацію весняної квітки тюльпан.

Батьки придбали для своїх діточок дитячу кухню, де діти з великим задоволенням граються. А у кімнаті відпочинку , щоб було затишно виготовили космічне панно з емблемою групи «золотий ключик».

 

 

 

Група «БІЛОЧКА»

Картинки по запросу белочка картинки для детей

Мамине свято
Я зустрічаю.
Я для матусі
Віршик вивчаю.
Я подарунок мамі роблю,
Я свою маму
Дуже люблю!

В березні місяці відсвяткували мамине свято, з задоволенням співали , танцювали, дарували матусям подарунки виготовлені власними руками.

Картинки по запросу утренник к 8 марта в старшей группе            

На вулиці малеча підготувала свої клумби до зустрічі з весною: прибрали , висадили нові квіти. Спостерігали за змінами у природі.

 

 

 

 

 

П Р И В І Т А Н Н Я

Картинки по запросу з днем народження

В перший місяць весни ми вітаєм наших колег, щовідзначають свій День Народження. Щиро вітаємо  Вас зі святами та бажає міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

Усім тепло своє даруйте,
Натомість Вам добра в житті!
Досягненнями всіх дивуйте,
Купайтесь в розкошах й красі!

 

 

Новини

Відгуки і пропозиції

24.02.2015 15:24
Маєте будь-які запитання щодо наших послуг? Без коливань зв'яжіться з нами, і ми відповімо Вам якнайшвидше. Ми дуже цінуємо будь-який відгук від Вас, адже він допоможе нам зробити наші послуги ще краще.

Вітаємо Вас на нашому новому сайті!

24.02.2015 15:23
Вже працює наш новий веб-сайт, де, окрім перерахування видів послуг, Ви зможете знайти огляд новинок. Ми з радістю триматимемо Вас в курсі нових послуг та заходів, що відбуваються найближчим часом. Не забувайте відвідувати наш сайт, щоб дізнатися про останні новини!

Фотогалерея: Новини

Фотогалерея порожня